Hem   Om PreFast AB   Takstolar   Tak- och Golvkassetter   Väggelement   Råspontluckor   Övrigt   Kontakt
 
 

Tak är huvudbry

PreFast Sverige AB har byggt takstolar i många år och den erfarenhet och kompetens som finns samlad på företaget kan komma till stor nytta om du tar in oss som konsult så tidigt som möjligt i projektet.

Osynligt men välgjort

Takstolarna syns ju sällan när byggnationen står klar. Men det är inte något argument för att den inte ska vara välgjord och korrekt utan tvärtom ska man känna sig trygg och säker i vetskapen om att allt är gjort enligt ritningarna.

Kvalitetsproduktion i Sölvesborg

Den höga efterfrågan på våra takstolar och väggelement har gett oss möjlighet att bygga på med nya muskler i vår anläggning i Sölvesborg.
Vi har även trimmat tillverkningsprocessen och installerat en ny, automatiserad såg för att slipa ner ledtiderna och optimera kvalitén.

Olika typer av takstolar, alltid av bästa trävara

PreFast AB köper endast in de bästa trävarorna. Det kan vara till en takstol av standardutförande eller en specialanpassad takstol. Förutsättningar med spännvidder, gradantal och takutformning, lastförutsättningar etc avgör konstruktionen.

Tänk om takstolar vore flygstolar...

Takstolar växer inte på trän. Och de kan varken flyga eller lyfta av egen kraft. Vi på PreFast ser därför alltid till att leverera försklassiga takstolar - som vi både lossar och lyfter på plats.

Snabba leveranser med kranbil

Säkra och precisa leveranser har gjort oss populära bland byggmaterialhandlare i Skåne och Blekinge. När våra kunder får in sista-minuten-beställningar från byggföretagen brukar det vara särskilt uppskattat att vi kan transportera direkt till bygget och lyfta takstolen på plats.

Komplett koncept för service

Som lyhörd samarbetspartner tar vi ansvar för vad vi lovar - och det gäller hela vägen från konstruktionsbehandling och CE-märkt tillverkning till direktleverans. Ni är varmt välkomna att höra av er. Vi är flexibla och redo att med kort varsel tillverka takstolar för flygande leverans.

 

     

PreFast Sverige AB     Industrivägen 13, 294 39 Sölvesborg     Växel 0456-69 93 00     Fax 0456-562 01     info@prefast.se