Hem   Om PreFast AB   Takstolar   Tak- och Golvkassetter   Väggelement   Råspontluckor   Övrigt   Kontakt
 
 

Lycka kan vara en råspontlucka...

Det går bra mycket fortare att klä tak med råspontluckor än med lös råspont. Kan man dessutom få dem skräddarsydda för projektet och levererade upp på taket är lyckan gjord. Vi på PreFast erbjuder råspontluckor enligt önskemål om mått, mängd och plats för leverans.

Flexibel tillverkningsprocess

För att möta behoven i byggbranschen har vi satsat på maximal flexibilitet i vår anläggning i Sölvesborg. Vi vet att det gör stor skillnad om man kan få ett preciserat antal råspontluckor som är formade för att passa i vinklar, vrår och där avståndet mellan takstolarna är ojämnt.

Ren gran med Grön-Fri

Vi tillverkar våra råspontluckor av gran. Vi kan kapa efter behob och samtidigt garantera säkerhet, användarvänlighet och klimatskydd. Vi kan paketera i exakt så stora eller små partier som önskas. Vi har även möjlighet att leverera luckor behandlade med Grön-Fri som ett extra skydd mot mikrobiell påväxt under byggtiden, vilket kan vara tryggt för den som både vill spara tid och slippa bekymmer.

Lyckligt framme med kranbil

Med kranbild transporterar vi snabbt och säkert materialet till såväl byggmaterialhandlare som byggföretag. Vi täcker in stora och små byggarbetsplatser i södra Sverige och ser till att takstolar och råspontluckor lyfts upp på taken för omedelbar användning hos slutkunderna.

Ring så sågar vi!

 

     

PreFast Sverige AB     Industrivägen 13, 294 39 Sölvesborg     Växel 0456-69 93 00     Fax 0456-562 01     info@prefast.se